Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Ravnateljstvo civilne zaštite  je dana 25. 3. 2022. godine  na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavilo je  Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Više o pozivu na stranici

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Poziv se odnosi na:

  • vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice
  • vlasnike stambenih jedinica koji su  po načelu solidarnosti  već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje

 

Ponuditelj stambene jedinice može predati obrazac Ponuda , koji je i ujedno zahtjev za pregled stambene jedinice,  u Općinu Markušica, Pere Cara 2, 32213 Markušica, radnim danom od 8,00-14,00 sati.

 

Stožer zaštite i spašavanja Općine Markušica nakon zaprimljenih zahtjeva u najkraćem mogućem vremenu provesti će  neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome izdati  Potvrdu.

 

 
Ustupanje stambene jedinice na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine suglasno će se utvrditi sklapanjem ugovora između Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva civilne zaštite i vlasnika stambene jedinice. Ugovorni odnos počinje od dana potpisivanja ugovora.

Ispunjeni Obrazac s pripadajućom dokumentacijom dostavlja se Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

                                                                                                                                                                                                                    Stožer zaštite i spašavanja Općine Markušica

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Većinom oblačno

-2°C

Markušica

Većinom oblačno

Vlažnost: 73%

Vjetar: 28.97 km/h

  • 03 Sje 2019

    Djelomično oblačno 0°C -4°C

  • 04 Sje 2019

    Oblačno 0°C -6°C