Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, zajedno sa zamjenikom župana Đorđem Ćurčićem, te zamjenicom pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinkom Čobanković i direktorom Agencije za regionalni razvoj VSŽ – HRAST Ilijom Cotom, posjetio je općinu Markušica 

Na sastanku su bili i predsjednik Uprave Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Dražen Milinković te ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Galić.

U Općini Markušica dočekao ih je načelnik Općine Budimir Drača gdje ih je upoznao s projektima koji se realiziraju te planiraju u narednom razdoblju, a koji su važni za općinu i njezine žitelje.

Razgovarali su o sanaciji cesta na području općine, vodoopskrbi i odvodnji, projektu obnove i opremanja vatrogasnog doma u Ostrovu, koji je apliciran prema Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, rekonstrukciji zgrade dječjeg vrtića u Markušici i drugim temama.

Župan Galić je istaknuo kako daje podršku čelnicima Općine u njihovom radu, a naročito pri kandidiranju projekata koji su važni za razvoj Općine.


Svi pripremljeni i planirani projekti su izuzetno važni jer će doprinijeti kvalitetnijem življenju svih stanovnika koji žive u općini Markušica

Na sastanku je sudjelovala i  zamjenica pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, sport, mlade i demografiju Marija Kranjčević.

 

 

zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci07
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci06
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci05
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci04
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci03
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci02
zupan-bozo-galic-posjetio-opcine-markusica-i-negoslavci01

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Većinom oblačno

-2°C

Markušica

Većinom oblačno

Vlažnost: 73%

Vjetar: 28.97 km/h

  • 03 Sje 2019

    Djelomično oblačno 0°C -4°C

  • 04 Sje 2019

    Oblačno 0°C -6°C