Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Proglašena elementarna nepogoda za područje Gradova Otoka, Vinkovaca i Iloka kao i Općina Ivankovo, Jarmina, Vođinci, Tompojevci, Stari Mikanovci, Markušica, Nijemci te Stari Jankovci i Tovarnik s pripadajućim naseljima

Temeljem Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda predložilo je županu proglašenje elementarne nepogode za područje Grada Otoka, te Općina Ivankovo, Jarmina, Vođinci, Tompojevci, Stari Mikanovci, Markušica i Nijemci.

Zbog šteta na poljoprivrednim kulturama nastalih kao posljedica olujnog nevremena praćenog ledotučom nastalih 30. srpnja 2010.,  župan Božo Galić, proglasio je dana 03. kolovoza 2010. godine elementarnu nepogodu  za područje Grada Otoka, te Općina Ivankovo, Jarmina, Vođinci, Tompojevci, Stari Mikanovci, Markušica i Nijemci.

Isto tako, temeljem Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda predložilo je županu proglašenje elementarne nepogode za područje gradova Vinkovaca i Iloka te općina Starih Jankovaca i Tovarnika s pripadajućim naseljima.

Zbog šteta na poljoprivrednim kulturama nastalih kao posljedica olujnog nevremena praćenog ledotučom nastalih 3. kolovoza 2010.,  župan Božo Galić, proglasio je dana 04. kolovoza 2010. godine elementarnu nepogodu za područje gradova Vinkovaca i Iloka te općina Starih Jankovaca i Tovarnika s pripadajućim naseljima.

Poljoprivrednici i drugi oštećeni koji su pretrpjeli štete na poljoprivrednim kulturama, moraju se javiti u roku od 8 dana od proglašenja nepogode općinskim odnosno gradskim povjerenstvima za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Većinom oblačno

-2°C

Markušica

Većinom oblačno

Vlažnost: 73%

Vjetar: 28.97 km/h

  • 03 Sje 2019

    Djelomično oblačno 0°C -4°C

  • 04 Sje 2019

    Oblačno 0°C -6°C