Pravo na pristup informacijama

i ponovnu uporabu informacija

Sukladno članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (»Narodne novine«, broj 25/13, 85/15) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju zakona i podzakonskih propisa, a pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta kad se njima utječe na interese građana i pravnih osoba.

Radi usklađivanja akata Općine Markušica sa Zakonom o komunalnom gospodarstvu (NN 68/18, 110/18 i 32/20) potrebno je donijeti niz novih odluka. Slijedom naprijed navedenog potrebno je donijeti i novu Odluku o komunalnoj naknadi Općine Markušica.

Prijedlog Odluke o komunalnoj naknadi Općine Markušica objavljuje se na web stranici kako bi se upoznala zainteresirana javnost.

Kako se radi o važnoj Odluci pozivamo zainteresiranu javnost da uzme aktivno učešće te svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja na Prijedlog Odluke dostave putem Obrasca za sudjelovanje u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili putem poštanske službe na adresu Općine Markušica, Pere Cara 2, 32213 Markušica do 20.06.2022. godine do 12 sati.

Temeljem odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama ovaj prijedlog Odluke bit će dostupan za javno savjetovanje u trajanju od 30 dana na internet stranici Općine.

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Većinom oblačno

-2°C

Markušica

Većinom oblačno

Vlažnost: 73%

Vjetar: 28.97 km/h

  • 03 Sje 2019

    Djelomično oblačno 0°C -4°C

  • 04 Sje 2019

    Oblačno 0°C -6°C