Srpsko privredno društvo ‘Privrednik’ raspisalo je dva redovita natječaja za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2018-2019. Riječ je o Natječaju za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima iz Fonda ‘Vladimir Matijević’, te o Natječaju za dodjelu stipendija odličnim studentima iz Fonda ‘Ivana Vujnović’.

Natječaji su otvoreni do 15. oktobra 2018. godine, a tekstove natječaja i potrebne obrasce možete pronaći na ovom linku za Fond ‘Vladimir Matijević’ i ovdje za Fond ‘Ivana Vujnović’.

Prijavu je potrebno dostaviti na adresu: SPD Privrednik, Preradovićeva 18, 10000 Zagreb, s naznakom za koji Fond se šalje. Sve dodatne informacija o natječajima možete dobiti upitom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na telefonski broj 01/485-44-78, u vremenu od 10 do 13 sati, svakog radnog dana tokom trajanja natječaja. Odluku o dodjeli stipendija donijet će Upravni odbor Privrednika u roku od 30 dana od zatvaranja natječaja.