Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Općina Markušica dana 30.01.2018.g. objavljuje Javni poziv za financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge, sredstvima iz Proračuna Općine Markušica za 2018. godinu.

Natječaj je otvoren do 01.03.2018.g.

Predmet ovog Javnog poziva je financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge iz Proračuna Općine Markušica.

Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava (u tekstu: podrške) Općine Markušica može ostvariti udruga u cilju provedbe aktivnosti od interesa za opće dobro, a kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Markušica.

Odredbe koje se odnose na udruge, na odgovarajući se način primjenjuju i u odnosu na druge organizacije civilnog društva, kada su one, u skladu s uvjetima Javnog poziva prihvatljivi prijavitelji, odnosno partneri.

 Prihvatljivi troškovi definirani su Uputama za prijavitelje (u tekstu: Upute). Općina Markušica financirati će samo one udruge koje ispune uvjete koji su definirani Uputama i ovim Javnim pozivom.

 

Javni poziv kao i potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na ovim stranicama u rubrici NATJEČAJI

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Pljusak

13°C

Markušica

Pljusak

Vlažnost: 52%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 22 Svi 2018

    Pljusak 24°C 10°C

  • 23 Svi 2018

    Djelomično oblačno 26°C 11°C