Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Općina Markušica dana 30.01.2018.g. objavljuje Javni poziv za financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge, sredstvima iz Proračuna Općine Markušica za 2018. godinu.

Natječaj je otvoren do 01.03.2018.g.

Predmet ovog Javnog poziva je financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge iz Proračuna Općine Markušica.

Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava (u tekstu: podrške) Općine Markušica može ostvariti udruga u cilju provedbe aktivnosti od interesa za opće dobro, a kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Markušica.

Odredbe koje se odnose na udruge, na odgovarajući se način primjenjuju i u odnosu na druge organizacije civilnog društva, kada su one, u skladu s uvjetima Javnog poziva prihvatljivi prijavitelji, odnosno partneri.

 Prihvatljivi troškovi definirani su Uputama za prijavitelje (u tekstu: Upute). Općina Markušica financirati će samo one udruge koje ispune uvjete koji su definirani Uputama i ovim Javnim pozivom.

 

Javni poziv kao i potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na ovim stranicama u rubrici NATJEČAJI

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Oblačno

1°C

Markušica

Oblačno

Vlažnost: 67%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 18 Velj 2018

    Većinom oblačno 2°C -2°C

  • 19 Velj 2018

    Oblačno 1°C -3°C